«Суха» арифметика або для чого бізнесу сушені овочі та фрукти?

    админ

    «Суха» арифметика або для чого бізнесу сушені овочі та фрукти?

    Запрошуємо на 3-хвилинний урок арифметики від Erdkraft!

    Сідайте зручненько та  візьміть блокнот. Навіть якщо Вам 55. Навіть якщо Ви директор великої компанії. Навіть якщо Ви супер-математик. Навіть якщо Ви тут випадково ?

    А якщо Ви ще й досі вирішуєте чи необхідні Вам сушені овочі та фрукти для бізнесу, то тут вже не втечете – ця арифметика для Вас!

    Почнемо з життєвого.

    Як більшість людей швидко оцінює перспективу «перейти» на сушену продукцію у своєму виробництві?

    «…Морква свіжа – 20 грн/кг, сушена – 130 грн/кг. Хм..Яблука свіжі – 15 грн/кг, сушені – 55 грн/кг. Угу… Де ж взяти великі безперебійні партії сушеної продукції?  Мабуть, це дорого. Лишаємо все, як є. Крапка.»

    Просто знайте – кожного разу коли Ви так думаєте, у нас в Erdkraft плаче один технолог ☹

    Розберемо?

    1. Вихід сухого продукту залежить від виду сировини. Наприклад, для 1 кг сушеної моркви – ми перероблюємо прибл. 10 кг свіжої. Так і формується ціна, яка завжди є пропорційною до використаної сировини. Ми пропонуємо ідеальне співвідношення «ціна-якість».
    2. Біохімічний склад. Наша продукція – це висушені при невисоких температурах, а отже з повним набором вітамінів та мінералів овочі та фрукти, екологічно чисті та готові до вживання. Для прикладу у сушеній паприці в 10 разів більше бета-каротину (провітаміну А) ніж у свіжій!

    Ми не смажимо, не печемо та не оброблюємо консервантами наші продукти.

    1. Переваги використання сушеної продукції:

    Припустимо у вас виробництво соусів або ж заклад харчування.

    Разом з вологою у сушених овочах та фруктах також віднімаємо:

    –  великі овочемийні цехи, які часто займають велику частину території підприємства.

    + Тепер необхідно лише невеличкий сухий та прохолодний склад, вологі та брудні цехи – в минулому.

    – віднімаємо затрати на оплату праці персоналу, що здійснює підготовку овочів та фруктів, воду, електроенергію та час.

    – віднімаємо псування сировини та великі технологічні втрати при чищенні, варінні, смаженні.

    + Завдяки нашій системі якості, продукти залишаються безпечними та якісними протягом усього терміну реалізації. Ви використаєте 100% від купленого продукту. Жодних втрат!

    – віднімаємо коливання та шалені стрибки цін на продукти залежно від сезону.

    +Термін зберігання нашої продукції – від 6 до 24 міс, залежно від виду продукту. Ви можете створити річний запас продукції за найвигіднішою ціною.

    – Віднімаємо цілий комплекс проблем із ХАССП. Зазвичай, необроблену та схильну до псування сировину, а також місця її зберігання відносять до критичних точок, які несуть ризик на харчових підприємствах.

    + Герметично запакована, чиста висушена продукція від Erdkraft дозволить цього уникнути.

    Ми можемо наводити переваги вічно. Проте наш урок закінчується?

    Дякуємо, що ви з нами!

    І зовсім скоро ми  познайомимось з вами ще ближче!