Новини у харчовій промисловості: рослинне “м’ясо” у бургерах

    админ

    ?Новини у харчовій промисловості?

    Ми в Erdkraft завжди стараємось “тримати руку на пульсі”, цікавитись останніми новинами та тенденціями в агросекторі, тому залюбки поділимось з вами останніми новинами.

    Чи чули ви про каліфорнійський стартап Impossible Foods?
    Компанія, що “переверне” м’ясний ринок!?

    Як пише The New York Times, компанія поставила собі за мету до 2035 року виготовити рослинні аналоги всіх мʼясних продуктів.

    Зараз Impossible Foods приєднується до великої кількості харчових компаній, що розробляють рослинну альтернативу традиційним морепродуктам або лабораторними методами намагаються вирощувати рибу з клітин?

    Нещодавно американська компанія Impossible Foods презентувала бургер з м’ясом рослинного походження Impossible Burger 2.0 на CES, виставці побутової електроніки в Лас-Вегасі?

    На думку багатьох саме Impossible Burger 2.0 безперечний переможець CES 2019. Видання Digital Trends назвало бургер Top Tech of CES 2019, а оглядач технологій Дрю Пріндл написав, що Impossible Burger 2.0 — це шедевр харчової інженерії. Технологічний блог Engadget назвав вегетаріанську котлету найбільш неочікуваним продуктом на виставці.

    Зараз стартап-компанія працює над замінником риби на рослинній основі.

    Вегани можуть просто пищати від щастя, а всі інші тішитись – адже розробка інноваційних альтернативних харчових продуктів є частиною сталого розитку харчової промисловості, що вплине не лише на раціони населення, а й на екологічний стан нашої планети!