- Сушіння – один з найстаріших методів консервування продуктів. Тільки в ті часи ще не було нашої сушильної установки Bigtem і наші дідусі та бабусі користувались сонечком ?
- 1 кг сушеного часнику замінює до 10 кг свіжого!
- Усі сушені овочі та фрукти – це концентрати корисних мінеральних речовин, вітамінів та харчової клітковини. 100 г сушеного гарбуза забезпечує добову потребу людини у бета-каротині, який є попередником вітаміну А і відповідає за здорову шкіру та хороший зір!
4. Термін зберігання сушених овочів та фруктів коливається від 1-го до 2,5 років.
5. Останній рік картопляні чіпси втрачають свої позиції – споживачам все більше смакують різноманітні «цікавинки»: чіпси з буряка, моркви, гарбуза, топінамбуру, капусти!